Avaliações de Greek at Home Rotterdam

Avaliações recentes

5.0
SL
7 abril 2024

Het eten was heerlijk, de bezorging was nu 40 minuten later dan de 'geschatte tijd'. Even moeten wachten dus, kreeg vervolgens wel netjes excuses dat we zo lang moesten wachten.

Schieweg
28 março 2024

Vriendelijk bedrijf! Grote portie, vers. Smaakvol. Goeie prijs. Snelle bezorging.

Rene
25 março 2024

De varkenssouvlaki in de ouzo schotel was taai en droog De rest was lekker en goed Ook de Keftedakia die ik erbij besteld heb was lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

F
21 março 2024

Altijd heel blij met het eten van Greek at Home. Super lekker voor een prima prijs!

Rob Nieuwenhuizen
17 março 2024

Het wordt eentonig maar alles klopte weer. Bestelling vroeger bezorgd dan vermeld, lekkere verse producten, ga zo door! Ik blijf wel doorzeuren over gegrilde lamskoteletjes of octopus en daar mag best een prijskaartje aan hangen?

Diana
15 março 2024
Diana
2 março 2024

Vers lekker alles is aan te raden

Rob Nieuwenhuizen
1 março 2024

De ene keer is het een half uur vroeger en dan weer een half uur later dan de opgegeven tijd; maakt mij niet uit zolang ik maar kan genieten van de verse producten, de choriatiki, kalamatas die niet uit een potje komen, de tzaziki is fantastisch! En als de bezorger dan ook nog excuses maakt vanwege de drukte; mooi toch? Ik zit nog wel te wachten op een lamsgerecht op het menu, grieken moeten dan kunnen leveren? Octopus mag ook !

Cor
25 fevereiro 2024
Cor
22 fevereiro 2024

Op de tijd bezorgd die was aangegeven en het was erg lekker, top.

wedpre
2 fevereiro 2024
T
1 fevereiro 2024

Beste Griek in Rotterdam!!

BasBoedha
27 janeiro 2024
BasBoedha
25 janeiro 2024
Maria
25 janeiro 2024

We love this restaurant! The gyros is amazing and chips are the best! It would be perfect if the onions were a little pickled 😉

Emy
17 janeiro 2024

Lekker gyros. Goed gekruid.

Stefan
13 janeiro 2024

We hadden twee pita gyros en een Santorini schotel en het was heerlijk De tzaziki is ook erg lekker bedankt nog daarvoor

Davide
12 janeiro 2024

We were happy with the quality of the meal. Thanks!

C
11 janeiro 2024

Altijd lekker!

Rob Nieuwenhuizen
8 janeiro 2024

Ik probeer het al wat langer uit en ik blijf enthousiast; wat lekker om verse producten te proeven! Ben wel benieuwd of gegrilde octapodi of arni iets is om ook op het menu te zetten? Daar hangt een prijskaartje aan, maar dat wil ik best betalen!

Andras Toth
31 dezembro 2023

Helemaal tevreden.

Cor Schoonhoven
31 dezembro 2023

De bezorging was uitstekend en snel en het eten was heerlijk.

Arno
29 dezembro 2023
Kurdi
23 dezembro 2023

Heel lekker en snel bezorgd 👍🏻

Elwin
20 dezembro 2023

Beter niet op zaterdag bestellen. Ik heb normaal gesproken goede ervaringen met Greek at home maar deze keer iets voor 18:00 uur 1 gyros schotel besteld. Verwachte levertijd 19:00 uur maar pas tegen 20:00 eindelijk het eten in huis. Lauwe slappe patat en een bakje gyros. Advies aan de zaak is om de verwachtingen wat beter te managen en te communiceren. Als ik had geweten dat ik 2 uur moest wachten had ik liever niet hier besteld. Deze ervaring was geen reclame voor de Greek at home.

Nathalie
7 dezembro 2023

Was weer heerlijk

Els Overbeeke
2 dezembro 2023

Perfect! Goed op tijd, watm en lekker.

Stefan van Gijzen
2 dezembro 2023

Het eten was heerlijk

Edgar
1 dezembro 2023

Thanks for everything. I love your gyros they accompany me always in this dark and cold weather for years. keep the good work

Sam
25 novembro 2023

Zoals gewoonlijk weer buitengewoon lekker. En op tijd bestellen is op tijd eten. Alex en Jeannine jullie zijn toppers 🫶🏼

Dimitri
18 novembro 2023

18 broodjes besteld voor 18.00. Het was weer lekker en precies op tijd.

Maarten
18 novembro 2023

Pita Gyros was weer heerlijk als altijd

Maurice Hoogendijk
12 novembro 2023

Goede gyros, lekkere patat. Eerste keer dat ik bestelde maar dat ga ik vaker doen…

Rob Nieuwenhuizen
10 novembro 2023

Ik word echt blij van de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en ook al duurt het soms wat lang, het is het wachten meer dan waard!!

T
10 novembro 2023

Heerlijk gegeten zoals altijd

Saskia Van Loon
9 novembro 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten. De souzouki van Greek at Home is lekkerder dan in Griekenland zelf!! En keurig op tijd bezorgd!!

Hans wennberg
8 novembro 2023

Zoals altijd super lekker , goede service en afspraken omtrent bezorging worden nagekomen. Niets dan lof!

Diana
7 novembro 2023

Altijd goed lekker en vers

Morelli
1 novembro 2023

Best in town, misschien toch maar uitbreiden naar brabant :)

Bakker
29 outubro 2023

Het was weer bijzonder lekker en ultra snelle en vriendelijke bezorging.

Dj
21 outubro 2023

Gewoon te lekker.

Silvia
15 outubro 2023

Goed en lekker eten, fijne service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alex
13 outubro 2023

Iets langer dan een uur gewacht op de vrijdagavond. Eten was zoals altijd top!

Els Overbeeke
12 outubro 2023

Lekker eten, genoeg en goed op tijd.

Santana
7 outubro 2023

Eten was weer heerlijk! Opmerkingen goed opgevolgd en vriendelijke bezorgster :-) zeker een aanrader!

Diana Van Schaik
6 outubro 2023

Superlekkere pita gyros! Jammer dat ze niet in Bergschenhoek bezorgen, maar ze er alles aan om de bestelling warm en op een strategische plek te bezorgen.

Tom
3 outubro 2023
Sam
3 outubro 2023

Zoals altijd weer geweldig genoten van het heerlijke Griekse eten. Mijn complimenten en nog ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ extra.

Elwin
26 setembro 2023

Weer supersnel zoals elke keer, en de beste gyros van Rotterdam!

TH
25 setembro 2023

Zoals altijd precies op tijd bezorgd en nog lekker warm!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Andras Toth
25 setembro 2023
Els Overbeeke
21 setembro 2023

Heerlijk eten, snel bezorgd

T
17 setembro 2023

Weer heel lekker!

Dj morelli
13 setembro 2023

The best greek in town!!!!!

buckley
7 setembro 2023
Wouter
7 setembro 2023
Leon
6 setembro 2023

Lekker, grote portie, en ruim binnen de doorgegeven tijd en heet bezorgd.

Andras
4 setembro 2023

Snel en warm bezorgd. Bedankt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

De Groot
31 agosto 2023
T
27 agosto 2023

Heerlijk zoals altijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tânia
23 agosto 2023

Delicious food, good portion size, delivered on time. Definitely recommend!

T
5 agosto 2023

Zoals altijd weer heerlijk en grote porties !

Dominique Boon
4 agosto 2023

Perfect!!!

Cor
3 agosto 2023

Snelle bezorging en erg lekker

W Bosschaart
25 julho 2023

Alles was behoorlijk lekker .

Dominique Boon
18 julho 2023

Helemaal perfect zoals altijd!!! Beste in Rotterdam en omstreken!

Anna
14 julho 2023
Mike
9 julho 2023

Best ever!

Timmermans
8 julho 2023

Prima zaak leuke mensen goed eten

Marco
3 julho 2023

Eten was koud bezorgd en was weinig vlees zoals gewoonlijk. Ik had contact opgenomen helaas werd ik niet gehoord. Ik bestel al tijdje en had veel klanten gebracht, nu zal ik niet meer bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

T
30 junho 2023

Heerlijk zoals altijd

Ed Overbeeke
29 junho 2023

Als altijd weer top!

Rene
22 junho 2023

Beste gyros in Rotterdam! 100%

Dj
22 junho 2023

Best greek in town!!

zlatan ramic
19 junho 2023

Top eten zlfde ALTIJD so snel gekomen en TOT SNEL.Zlatan en Dinela.

Betty
17 junho 2023
Pon
17 junho 2023

Pita's zijn delicious!

J en E
16 junho 2023

Vlees en frietjes waren lekker, de koolsalade vonden wij niet lekker (er zat geen smaak aan). Ondanks ruim op tijd bestellen kwam het eten een kwartier later dan afgesproken. Daar is wel netjes over gebeld om dat door te geven.

Pierre
9 junho 2023
rob
8 junho 2023

wat zo lekker is dat tegenwoordig de patat los verpakt is hierdoor niet meer zo slap is wat het gerecht nog lekkerder maakt.

Anoniem
4 junho 2023

Heel tevreden en was erg lekker!! Genoeg om 2 dagen van te eten! Ik wil wel een tip geven: ik denk dat plastic tasjes vervangen met papieren tasjes beter zou zijn (hoewel het eten na bezorging echt goed en patat zelfs knapperig aankomt) dat zou 5 sterren 5+ sterren maken.

TH
4 junho 2023

Precies op tijd bezorgd en heerlijk warme pita gyros, zoals altijd bij Greek at Home!!

Anoniem
28 maio 2023

Heel lekker eten, goeie porties, restjes voor de volgende dag :) lekker van smaak!

Davide
26 maio 2023

Good quality, as always, and portions back to normal 👍 Appreciate it!

Neoptolemos
25 maio 2023

The souvlaki had strange taste and it was also terrible. Gyros was good.

Davide
17 maio 2023

Quality of the food was good, but unfortunately we got a smaller portion compared to the previous times

Arno
7 maio 2023
Yoram
5 maio 2023

Snel en lekker!

Ed en Els Overbeeke
4 maio 2023

Heerlijk eten, snelle bezorging! Aan te bevelen.

Nathalie
3 maio 2023

Altijd heerlijk eten. Goede levering. Toppertjes!

Martin de Weger
3 maio 2023
Dalia Levy
29 abril 2023

Gisteravond weer heerlijke kipsouvlaki’s gegeten. Ruime porties, de beste patat van Rotterdam en voortreffelijke tzatziki en pita’s erbij. Greek at Home stelt nooit teleur!

Thal
28 abril 2023
Laura
23 abril 2023

Netjes gebeld toen de bezorging wat langer duurde.

T
23 abril 2023

Heel lekker zoals gewoonlijk

ed
13 abril 2023
Pon
10 abril 2023

Super eten en fantastische bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eleanna Linaki
9 abril 2023

Een grote bestelling op zondagavond waarvan je verwacht dat het minimaal een uur gaat duren.. was binnen 25 minuten onderweg, het vlees was heerlijk zoals altijd !!! Extra bakjes tzatziki erbij gekregen wat ontzettend fijn was! Bezorgers hebben tot aan de tuin tafel meegelopen omdat ik het niet in me eentje kon dragen!! Al vaker hier besteld en het is altijd super goed!! En deze keer weer helemaal super !!

Leonie
8 abril 2023

Snelle bezorging, lekkere gyros en kipsouvlaki. Misschien deze keer iéts te gekruid. Maar absoluut een aanrader!

Elwin
8 abril 2023

19:03 besteld, 19:08 bezorger onderweg, 19:15 eten (gyros schotel) in huis. Super!