Reviews from Greek at Home Rotterdam

Recent reviews

5.0
Elwin
26 September 2023

Weer supersnel zoals elke keer, en de beste gyros van Rotterdam!

TH
25 September 2023

Zoals altijd precies op tijd bezorgd en nog lekker warm!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andras Toth
25 September 2023
Els Overbeeke
21 September 2023

Heerlijk eten, snel bezorgd

T
17 September 2023

Weer heel lekker!

Dj morelli
13 September 2023

The best greek in town!!!!!

buckley
7 September 2023
Wouter
7 September 2023
Leon
6 September 2023

Lekker, grote portie, en ruim binnen de doorgegeven tijd en heet bezorgd.

Andras
4 September 2023

Snel en warm bezorgd. Bedankt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De Groot
31 August 2023
T
27 August 2023

Heerlijk zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tânia
23 August 2023

Delicious food, good portion size, delivered on time. Definitely recommend!

T
5 August 2023

Zoals altijd weer heerlijk en grote porties !

Dominique Boon
4 August 2023

Perfect!!!

Cor
3 August 2023

Snelle bezorging en erg lekker

W Bosschaart
25 July 2023

Alles was behoorlijk lekker .

Dominique Boon
18 July 2023

Helemaal perfect zoals altijd!!! Beste in Rotterdam en omstreken!

Anna
14 July 2023
Mike
9 July 2023

Best ever!

Timmermans
8 July 2023

Prima zaak leuke mensen goed eten

Marco
3 July 2023

Eten was koud bezorgd en was weinig vlees zoals gewoonlijk. Ik had contact opgenomen helaas werd ik niet gehoord. Ik bestel al tijdje en had veel klanten gebracht, nu zal ik niet meer bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

T
30 June 2023

Heerlijk zoals altijd

Ed Overbeeke
29 June 2023

Als altijd weer top!

Rene
22 June 2023

Beste gyros in Rotterdam! 100%

Dj
22 June 2023

Best greek in town!!

zlatan ramic
19 June 2023

Top eten zlfde ALTIJD so snel gekomen en TOT SNEL.Zlatan en Dinela.

Betty
17 June 2023
Pon
17 June 2023

Pita's zijn delicious!

J en E
16 June 2023

Vlees en frietjes waren lekker, de koolsalade vonden wij niet lekker (er zat geen smaak aan). Ondanks ruim op tijd bestellen kwam het eten een kwartier later dan afgesproken. Daar is wel netjes over gebeld om dat door te geven.

Pierre
9 June 2023
rob
8 June 2023

wat zo lekker is dat tegenwoordig de patat los verpakt is hierdoor niet meer zo slap is wat het gerecht nog lekkerder maakt.

Anoniem
4 June 2023

Heel tevreden en was erg lekker!! Genoeg om 2 dagen van te eten! Ik wil wel een tip geven: ik denk dat plastic tasjes vervangen met papieren tasjes beter zou zijn (hoewel het eten na bezorging echt goed en patat zelfs knapperig aankomt) dat zou 5 sterren 5+ sterren maken.

TH
4 June 2023

Precies op tijd bezorgd en heerlijk warme pita gyros, zoals altijd bij Greek at Home!!

Anoniem
28 May 2023

Heel lekker eten, goeie porties, restjes voor de volgende dag :) lekker van smaak!

Davide
26 May 2023

Good quality, as always, and portions back to normal 👍 Appreciate it!

Neoptolemos
25 May 2023

The souvlaki had strange taste and it was also terrible. Gyros was good.

Davide
17 May 2023

Quality of the food was good, but unfortunately we got a smaller portion compared to the previous times

Arno
7 May 2023
Yoram
5 May 2023

Snel en lekker!

Ed en Els Overbeeke
4 May 2023

Heerlijk eten, snelle bezorging! Aan te bevelen.

Nathalie
3 May 2023

Altijd heerlijk eten. Goede levering. Toppertjes!

Martin de Weger
3 May 2023
Dalia Levy
29 April 2023

Gisteravond weer heerlijke kipsouvlaki’s gegeten. Ruime porties, de beste patat van Rotterdam en voortreffelijke tzatziki en pita’s erbij. Greek at Home stelt nooit teleur!

Thal
28 April 2023
Laura
23 April 2023

Netjes gebeld toen de bezorging wat langer duurde.

T
23 April 2023

Heel lekker zoals gewoonlijk

ed
13 April 2023
Pon
10 April 2023

Super eten en fantastische bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eleanna Linaki
9 April 2023

Een grote bestelling op zondagavond waarvan je verwacht dat het minimaal een uur gaat duren.. was binnen 25 minuten onderweg, het vlees was heerlijk zoals altijd !!! Extra bakjes tzatziki erbij gekregen wat ontzettend fijn was! Bezorgers hebben tot aan de tuin tafel meegelopen omdat ik het niet in me eentje kon dragen!! Al vaker hier besteld en het is altijd super goed!! En deze keer weer helemaal super !!

Leonie
8 April 2023

Snelle bezorging, lekkere gyros en kipsouvlaki. Misschien deze keer iéts te gekruid. Maar absoluut een aanrader!

Elwin
8 April 2023

19:03 besteld, 19:08 bezorger onderweg, 19:15 eten (gyros schotel) in huis. Super!

Diana
8 April 2023

Altijd een heerlijk feestje, goed vlees lekkere friet en snelle bezorging.

Sam
5 April 2023

Het eten was weer heerlijk. Bezorging duurde wel even maar dat is begrijpelijk. Als het eten van deze kwaliteit is wil iedereen bestellen toch. Dus een kwestie van op tijd bestellen en daarna heerlijk genieten. Alex en Jeannine ga zo door toppers 🫶🏻

Jetty
1 April 2023
Ed Overbeeke
25 March 2023

Voortreffelijk. Snel en maaltijd heerlijk qua smaak en warm!

Lorenzo
18 March 2023
Gerrie
14 March 2023

Maandag besteld voor vandaag, op de hoogte gehouden van bestelling. Keurig op afgesproken tijd geleverd. Milieuvriendelijk verpakt, mooi op temperatuur geleverd. Je waant je weer even in Griekenland.

Sam
13 March 2023

Het eten was heerlijk. Hier gaan we op zeker vaker bestellen echt een aanrader 👍🏻

Liesbeth Thiel-Ottevanger
13 March 2023

ik wil graag een spaarkaart ontvangen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed Overbeeke
10 March 2023
Andras Toth
8 March 2023

het was snel bezorgd en lekker aps altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ellen
1 March 2023

Wij bestellen niet heel vaak, maar als we bestellen dan bij De Greek😀 Heeft weer heerlijk gesmaakt.

Andras
27 February 2023

snel bezorgd. lekker als altijd. portie is groot

Bes
27 February 2023

Eten weer perfect Helaas duurde het wat langer voordat eten aan kwam. Voor het eerst kon de bezorger ons adres niet vinden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nathalie
23 February 2023

Is en blijft een toptent met uitstekend eten en goede service

Rose
17 February 2023

Heerlijk! Lekkerste griek van Rotterdam. Jullie stellen nooit teleur. Duizendmaal dank! 🙏♥️

Jeffrey
14 February 2023
rob
9 February 2023

het was weer heerlijk. en fijn dat de patat los bij geleverd wordt in plaats van in een schotel bij elkaar..

Arno
8 February 2023
Loret
8 February 2023
Bas
4 February 2023

Bestelling voor vier personen was prima op tijd en goed op temperatuur. Klasse wederom!

Bas
27 January 2023

Sublieme kwaliteit authentiek Grieks eten van een Griekse eigenaar!!

Cor
23 January 2023
Nathalie
19 January 2023

Elke keer weer heerlijk

Siebe
11 January 2023

Snel bezorgd, vriendelijke bezorger, en heel lekker eten! Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer!

Liesbeth Thiel
9 January 2023

Het zou fijn fijn als ons adres goed in de administratie zou staan. het moet zijn Admiraliteitskade 166 Iedere keer staan ze bij het verkeerde adres. Verder zou ik graag een kaart hebben voor de punten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anonymous
6 January 2023

Bezorging niet heel vriendelijk (…). Friet in de pita extreem koud. Pita en vlees desalniettemin toch erg lekker.

T
31 December 2022

Beste Griek van Rotterdam

Arno
30 December 2022

Altijd goed alleen jammer geen patat los bij te bestellen volgens mij moet ik aan de lijn 😜

Lindsey Moné
28 December 2022

Alles is simpelweg geweldig! Ik bestel al jaren bij dit bedrijf en ik ben nooit teleurgesteld!

Rachel
22 December 2022

Duurde iets langer dan verzocht maar de pita's waren perfect.

Vincent
22 December 2022

Toppers elke keer weer! Super lekkere gyros en top bezorging! En mensen bestel gewoon via de eigen website!

Ria Fredriksz
22 December 2022

Het eten was erg lauw en de souflakie was taai en hard. Het enigste wat goed smaakte was de Giros en tzaziki.

None
21 December 2022
Jan Thiel
17 December 2022
Santana
13 December 2022

Heerlijk eten! Goede prijs/kwaliteit. Opmerkingen worden netjes opgevolgd. Zeker een aanrader!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Thiel
12 December 2022

Juist volgens afspraak zoals de bestelling als de tijd, prima! En nog lekker ook, en daar gaat het om

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ds
11 December 2022

helaas niet lekker ,heel flauw,koud en veel vroeger bezorgd dan gevraagd heel jammer andere keer heel lekker

Bakker
10 December 2022
Santana
3 December 2022

Vriendelijke medewerkers, snelle bezorging en heerlijk eten!!

rob
1 December 2022

regelmatig bestellen wij en het was weer heerlijk!!

Maarten
1 December 2022

Alles was toppie

T
27 November 2022

Lekker gegeten, goede smaak goed heet, meer dan voldoende, prima

Bas
20 November 2022

Het eten was heerlijk, goed op temperatuur, niet te vet en goed van structuur. Bezorging was wat later maar dat kwam door een gebrek aan bezorgers op een vrijdagavond.

C
13 November 2022

Altijd heerlijk!

Hans wennberg
12 November 2022

Super snel....lekker warm en geweldig van smaak

Jolanda van Delft
10 November 2022

Zo als gewoonlijk was 't weer heerlijk❤️

Dalia
6 November 2022

Greek at Home heeft in al die jaren nog niet teleurgesteld. Altijd is het perfect gegrilde vlees heerlijk gekruid en mals, de patat de beste in Rotterdam en de tzatziki heerlijk romig. Van harte aanbevolen!

Marlies
5 November 2022

Zoals altijd was het weer zalig!!

Saskia
2 November 2022

Zoals altijd voortreffelijk!!!

Ellen
2 November 2022

Altijd lekker eten, wat wij lusten dan :), alleen de bezorgtijd zou iets sneller mogen. Maar daar zal vast een reden voor zijn, iets met geen personeel en veel aanvragen. Heel jammer dat we niet meer kunnen afhalen, maar dat ligt niet aan de eigenaar.

Katelijn
1 November 2022

Altijd lekker, altijd goede service. Soms wat lange bezorgtijden, maar dat geeft eigenlijk alleen maar aan hoe populair en goed deze tent is.

Dvd
1 November 2022

Het vlees smaakte prima, de patat viel tegen. Bezorging duurde ipv de indicatie van 1 uur, meer dan 1,5uur

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

TH
31 October 2022

Zoals altijd perfect op tijd, heerlijke pita gyros en lekkere warme friet! Super.....

Arno
30 October 2022
Timm kunz
29 October 2022
Blije klant
29 October 2022

Goede kwaliteit voor goede prijs en snelle bezorging.. geen klachten hier!

Stefan
23 October 2022

Het eten was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andras Toth
22 October 2022

Ik ben tevreden met de kwaliteit. Het was lekker

Nathalie
21 October 2022

Toppers

rob
20 October 2022

was weer heel smakelijk.....

Bas
17 October 2022

Ondanks de drukke zondagavond toch prima op tijd bezorgd! Het eten was nog warm en prima van kwaliteit!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana
15 October 2022
Ferry
14 October 2022

Heerlijke tzaziki. Weet dat ik bij een volgende bestelling daar extra van ga bestellen! Levering was ook perfect op de aangegeven tijd geleverd.

rob
13 October 2022

was weer heerlijk!!

Franken
13 October 2022

Schotel Athene prima geportioneerd, pita Gyros ook en fijne Choriatiki salade, op tijd geleverd.

Paul
9 October 2022
Leon
5 October 2022

Eten was voldeed aan de verwachting. Minpuntje was dat de bestelling pas na ~65 minuten de deur uit ging (daarna was het er wel na 5 minuten, en het was allemaal nog lekker warm en knapperig/mals). Als ik van te voren geweten had dat het zo lang zou duren zou ik waarschijnlijk op een rustigere dag besteld hebben.

Janneke
1 October 2022
Bea
28 September 2022

Zoals altijd , heerlijk

Nathalie
21 September 2022

Heerlijk grieks eten wat ook goed word bezorgd. Wij vinden het echt een TOP-tent!!!

Arno
18 September 2022
Rik
17 September 2022
Kasia
16 September 2022

Echt lekker. Top!

Maria
15 September 2022

Top!

Rosen
15 September 2022
Mik Hartman
13 September 2022
Annie
10 September 2022

Heerlijke pita gyros,niet duur en snel bezorgd 👍

W.Bosschaart
10 September 2022

Deze keer was het weer als van ouds.

Wilbert Willems
9 September 2022

Prima!

Jonas
5 September 2022

De friet was geweldig en ook de schotel voor twee personen was erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stephen
26 August 2022

Snel bezorgd en prima!

C
17 August 2022

Goed zoals altijd!

Thea H
15 August 2022

Perfect op tijd, heerlijke pita gyros zoals eigenlijk altijd, maar deze keer wel héél erg veel uien en maar 2 kleine stukjes tomaat.......

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandy
14 August 2022

Goed eten ! Veel ook. Smaakte goed. Goede temperatuur. Tzatziki vol met knoflook….zoals het hoort.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thierry
11 August 2022

Altijd lekker, vers en groot portie

Vicky
9 August 2022
Arno
7 August 2022

Altijd goed 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul Van Den Berg
4 August 2022

Helaas had een deel van de bestelling schade opgelopen wat door de bezorger al was opgemerkt en de Greek@Home had daar ook al over gebeld dus heel correct ! Enige opmerking is dat de friet iets beter kan maar het is heel erg lekker !

Liesbeth Thiel
1 August 2022

Het eten is prima, maar als je een bestelling plaatst die rond half 7 bezorgd moet worden en daarna 2 keer moet bellen en het eten komt rond 10 voor 8 binnen, dan is dit een slecht verhaal, jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jocker
24 July 2022

Patat was door de verpakking niet knapperig meer en vlees was ook niet lekker. Droog en taai. Is in de container beland.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JA ik
20 July 2022

Alles altijd goed! Weer heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorging.

TH
17 July 2022

Heerlijke pita gyros, op tijd bezorgd

Eline
16 July 2022

Snelle bezorging, eten als altijd heel smaakvol.

Diana
15 July 2022

De beste in de buurt

Carla
13 July 2022

Best pita gyros in town. Food quality is superb and prices are good! Service is amazing! They helped with late delivery since I run into some unexpected issues, super nice on the phone.

W.Bosschaart
6 July 2022

Kwaliteit is goed en voor herhaling vatbaar. Bezorging eveneens goed en correcte bezorgers.

Andre
4 July 2022

Eten was zoals altijd zeer goed en lekker. Alleen bezorging was erg vroeg. 18uur afgesproken en ze stonden om 17:10 al voor de deur.. klein minpuntje.. maar nogmaals eten was echt goed! Aan te raden om daar te bestellen. De lekkerste Gyros van Rotterdam en omstreken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C
28 June 2022

Besteld om 18:10, bezorgd om 19:30… Op een dinsdagavond. De tzatziki smaakte flauw en enigszins geparfumeerd en in de spanakopita zit enkel spinazie (en geen feta, zoals bij spanakopita wel de bedoeling is). Overigens is dit de tweede keer dat de bezorging enorm lang duurt; vorige keer op een zaterdagavond heb ik twee uur gewacht, waarna de bestelling zelfs bij mijn buren is bezorgd. Dit was officieel de laatste keer.

Diana
17 June 2022
Matthias
17 June 2022

Altijd goed. Eten top en bezorging snel

Bakker - van Hetten
15 June 2022

Het leek alsof er vergeten was het vlees te kruiden, dit gold voor beide schotels. Jammer

W.Bosschaart
14 June 2022
Linda
13 June 2022

Beste Greek at Home, Onze beoordeling is dat we qua hoeveelheid genoeg hebben ontvangen, top. Een paar dingetjes, de Bifteki schotel was wat aan de droge kant, gehakt en gyros. Ook vonden we dat er aan de gyros net te weinig smaak zat, het mag net wat meer gekruid zijn. Succes weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geert
6 June 2022

Snel bezorgd, heerlijk gegeten.

Cor
5 June 2022

Lekk er eten en een redelijk snelle levering 👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Thiel
5 June 2022

Doordat het te koud was ,was de smaak ook minder de bezorger heeft wel drie keer gebeld dat hij het adres niet kon vinden. Ik hen er spijt van vooraf een fooi te geven en zal nooit meer bij jullie bestellen!

Laura
5 June 2022

Perfect

MARCEL
1 June 2022

Gyros was aangebrand, en de schotel op zich is vrij karig t.o.v. De prijs. Daarbij komt ook nog eens dat alle olie en/of vet door de hele plastic tas was gelopen. Dus eerst alles af moeten doen met keukenpapier. Normaal als ik hier bestel gaat het allemaal goed. Maar ik vind dit wel een aandachtspunt. Zeker de kosten die er bij iedere bestelling tegenover staan. €50 komt eerst, maar dan verwacht ik er ook iets voor.

Monique
31 May 2022

Het eten was heerlijk. Mooi op tijd bezorgt super

Audrey
28 May 2022

Het is gewoon altijd goed en lekker!

Lindsey
24 May 2022

Top! Eten is top! Service is top! Alles helemaal toppie!

Bea
22 May 2022

Net zo als altijd , erg lekker gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Amar
21 May 2022

Eten was weer heerlijk, en snel bezorgd. Volgende keer zeker weer.

De ster van Rotterdam
14 May 2022

Snel en lekker

Dalia
13 May 2022

Eens in de zoveel weken bestellen we bij Greek at Home en iedere keer smullen we van de perfect gegrilde kipsouvlaki en andere Griekse gerechten. Ook de patat is keer op keer heerlijk. Wij zijn fan!

Nathalie
8 May 2022

Gewoon altijd heerlijk en goede kwaliteit en service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana Raap
4 May 2022
Sam
2 May 2022

Het eten was zoals altijd weer erg lekker. En de bezorger erg snel. Ik kan alleen maar zeggen tot snel 👍🏻

Marlies
2 May 2022

Zoals altijd erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jesse
1 May 2022

Top zaak heel lekker eten, klantvriendelijk en de bestelling mooi op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willem
30 April 2022

Mag nog meer vlees

William
30 April 2022

Eten was heerlijk, snel geleverd. Nette bezorger

Raymon
27 April 2022
Diana
25 April 2022
Cor en Anne
24 April 2022

Snelle bezorging en heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Syreeta
13 April 2022

Beste Griek in Rotterdam!

thalkon
11 April 2022
Sam
2 April 2022

Was zoals altijd weer heel erg lekker. Aardige bezorger en zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Marcel
26 March 2022

Volgende keer alleen zorgen dat er geen aangebrande gyros in de schotel zit.

T
15 March 2022

Altijd Heel lekker

dinka s.
14 March 2022

pita gyros,echt heel erg lekker!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana
10 March 2022
W.BOSSCHAART
27 February 2022

t

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana
16 February 2022

Ook dit jaar mijn favoriet

Nathalie
9 February 2022

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit

Viola
31 January 2022
Arno
28 January 2022

Bezorging was supersnel! De patat was dit keer niet zo knapperig, dat was wel jammer, maar verder smaakte alles fantastisch!

W.Bosschaart
27 January 2022

Zeer goed. nette bezorging en altijd op afgesproken tijd.

rob
26 January 2022

dit keer was de bestelling heel snel!! en lekker

J van dwlft
25 January 2022

Was weer lekker zoals altijd❤️

Janneke
25 January 2022

Supersnel & superlekker zoals altijd!

Merian
21 January 2022
Thea
18 January 2022

Heerlijk eten en perfect op tijd bezorgd!

Mik
15 January 2022
An
15 January 2022
Ger v.d.Windt
12 January 2022

Voor de tweede maal 4 persoons maaltijd bestel. Op de gewenste tijd geleverd. Goed op temperatuur en smakelijk gekruid. Ruim voldoende voor 4 personen. Top !!

rob
11 January 2022

was weer heerlijk......

J Bosman
9 January 2022

Gyros was lauw en de patat koud. Ik heb het zelf nog moeten opwarmen in de magnetron en daardoor was het er niet lekkerder op geworden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Semir
8 January 2022

Top eten! Netjes verpakt. Ga zo door!

Marija
6 January 2022

Snel bezorgd en dus heel warm, goede kwaliteit, heerlijke smaak en ruim voldoende.

Nathalie
4 January 2022
.
3 January 2022
Bea Smith
2 January 2021

Normaal gesproken geef ik altijd een 5 ster Vandaag helaas minder . Bij de keftidakia zat totaal geen saus , droge ballen . Patat ook niet lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ricke
2 January 2021

Bestellen via App is top, mooi gedaan & sneller dan verwacht. Goede bestelservice. Jammer dat het vlees te lang / droog / doorgebakken is.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andre
2 January 2021

Bestel vaak maar deze keer was het eten eerder koud dan warm… 😔

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tevreden klant.
1 January 2021

Vlot en lekker !!

CB
1 January 2021
Cor
31 December 2021

Zeer snel bezorgd en erg lekker

Ria Fredriksz
30 December 2021

Drie uur en 10 minuten gewacht op het eten.....2x gebeld waar het bleef en toen het èindelijk kwam was het eten koud en door elkaar geschud, alsof de bezorger gevallen was of zoiets...🙊 Wel wil zeggen dat de juffrouw aan de foon erg aardig was. Hier bestel ik nooit meer!!

Pandora
29 December 2021

Het eten is altijd super lekker daarom bestellen we regelmatig. De bezorging is wel altijd een stuk later dan de aangegeven tijd, het maakt me niet uit dat het langer duurt maar heb dan liever een realistische tijd zodat ik er rekening mee kan houden. We gaan er wel vanuit al dat het minimaal een half uur later is. Verder heb ik het idee dat er ook niet echt naar opmerkingen gekeken wordt, heb al vaker aangegeven dat ik geen salade erbij hoef en dit zit er dan wel bij, zonde want wij gooien het weg.

Thea H
25 December 2021

Heerlijk eten, perfect op tijd bezorgd!

Hungry wolf
19 December 2021
Verplaats
17 December 2021
Philipp
17 December 2021
Sem
14 December 2021
Johan
11 December 2021
Ed schkarmann
2 December 2021

Prima verzorgt en veel voor een redelijke prijs

D.
30 November 2021
André
29 November 2021

Duurde bijna 2 uur voor de bestelling geleverd werd. Saus zat er niet bij terwijl dat wel bij de friet hoorde te zitten. Al met al was de smaak wederom zeer lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans Goosen
29 November 2021

Door de drukte in verband met de eerste dag van de nieuwste corona maatregelen kwam de maaltijd pas na 120 minuten. Kwaliteit was ruim voldoende.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana
27 November 2021
Odin
24 November 2021

Lekker Lekker

Bas
23 November 2021
Bas
17 November 2021

Alles was goed warm bij binnenkomst; alleen het toetje (bladerdeeg honing met walnoten) viel tegen qua prijs/kwaliteit verhouding.

Bas
31 October 2021

Goed op temperatuur en snel bezorgd (zondagavond 18.00). Wel jammer dat er bij de Santorini schotel maar 1 kipsouvlaki zat. Vond ik een beetje weinig voor het geld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
31 October 2021

Ik had een gyros schotel besteld, zoals ik wel vaker heb gedaan. Het eten is er niet op vooruit gegaan. De friet was slap en de koolsalade smakeloos. De portie tsaziki is volgens mij ook kleiner geworden. Gyros zelf was wel oké. Ik vond het de 12 euro niet waard.

Wim Bosschaart
30 October 2021

Kwaliteit goed. Smaak lekker. Bezorging netjes en beleefd personage.

Marlies
30 October 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk

Ronald
24 October 2021

Altijd goed eten bij deze toppers!!!!

Bea
16 October 2021

Zoals gewoonlijk weer heeeeel erg lekker en bezorging top

Mike
9 October 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten

Barbara
8 October 2021

Heerlijk mals vlees, zalige kruiden! Schijfje citroen erbij maakte het nog lekkerder.

Gerrie
3 October 2021

Na een lange autorit geen zin meer om te koken. Dit was een heerlijk alternatief. We kregen het niet op, lekker hoor. Snelle levering. Super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ria
3 October 2021

Netjes op tijd bezorgd. Echte pitabroodjes. Lekker eten, ook de tzaziki.

Blijdorp
29 September 2021

Heerlijk gegeten.

Bosschaart@live.nl
24 September 2021

Extra pannekoek is meerwaarde erg leuk groetjes

Marjet Heijenk
20 September 2021

👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana
12 September 2021

Lovely zoals altijd Goede snelle service Vriendelijke bezorgers De beste Griek

Sylvana
3 September 2021
Arno
28 August 2021

Het vlees was lekker als altijd, de patat had iets langer gebakken mogen worden. Voor de rest weer fantastisch!

Karin Welling
26 August 2021

Heerlijk en goede hoeveelheid voor 4 personen.

Rachel
21 August 2021

Was weer perfect. Bezorgtijd was iets aan de lange kant.

Herman
18 August 2021
Andre
15 August 2021

Lekker en zeer snelle levering wederom

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ria
13 August 2021
Rtha
12 August 2021

Voor de zoveelste keer geen compleet bestelling ontvangen. Iedere keer missen we wat dat terwijl er is voor betaald.

Smith
6 August 2021

Zoals gewoonlijk zeer lekker

Rosanne
4 August 2021

Het eten was er heel snel, het was lekker en warm!

Rob Dietvorst
3 August 2021

Super lekker en hele vriendelijke bezorger weer 👌

Gerrie
3 August 2021

Iets later dan gewenst, maar alsnog goed op temperatuur. Flinke porties. De smaak doet me echt aan Griekenland denken

Maria
1 August 2021

Altijd lekker en precies op de beloofde tijd geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kamy
1 August 2021

Super goed

Eee
31 July 2021

Het is mij nu al een oaar keer overkomen dat ik na 1,5 ging bellen over mijn bestelling. Dan is het te druk blijkbaar en krijg ik pas na 2 uur bezorgd. Oftewel je besteld eten om 19u en je kan pas om 2115u “aan tafel”. Dat haalt de gezelligheid van de avond wel echt weg. Jammer dat als ik bel dat de enige verontschuldiging ia dat het druk is. Zeker als het vaker voorkomt, wat nu dus het gevoel is in mijn ervaring, verwacht ik als klant dat zij ervoor zorgen dat zij dit soort pieken van bestellingen kunnen opvangen.

Cor en Anne
28 July 2021
Diana
28 July 2021

Lovely Food

Rob Dietvorst
25 July 2021
Dalia
16 July 2021

Iedere keer als we bij Greek at Home hebben besteld, is het genieten geblazen. Heerlijk gekruid en gegrild vlees met lekkere tzatziki en de steeds weer perfect gebakken patat. We hopen nog lang van jullie kookkunsten te mogen genieten!

Janneke
15 July 2021

Het was weer heerlijk! Kreeg als tijdstip van levering een tijd die niet schikte, even gebeld en hoppa: supersnel bezorgd! Echt top!

Hans wennberg
13 July 2021

1 woord........TOP!

Rob Dietvorst
13 July 2021

Was weer top. Lekker van smaak, veel krokant gebakken friet en altijd wat extra’s. Altijd vriendelijke bezorgers. Top tent!

Rob Dietvorst
8 July 2021
Slavica
6 July 2021

Super lekker. Brotje is wel minder dan in Griekenland, ik denk dat is veel zachter

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin
3 July 2021