Reviews from Greek at Home Rotterdam

Recent reviews

5.0
Cor
25 February 2024
Cor
22 February 2024

Op de tijd bezorgd die was aangegeven en het was erg lekker, top.

wedpre
2 February 2024
T
1 February 2024

Beste Griek in Rotterdam!!

BasBoedha
27 January 2024
BasBoedha
25 January 2024
Maria
25 January 2024

We love this restaurant! The gyros is amazing and chips are the best! It would be perfect if the onions were a little pickled 😉

Emy
17 January 2024

Lekker gyros. Goed gekruid.

Stefan
13 January 2024

We hadden twee pita gyros en een Santorini schotel en het was heerlijk De tzaziki is ook erg lekker bedankt nog daarvoor

Davide
12 January 2024

We were happy with the quality of the meal. Thanks!

C
11 January 2024

Altijd lekker!

Rob Nieuwenhuizen
8 January 2024

Ik probeer het al wat langer uit en ik blijf enthousiast; wat lekker om verse producten te proeven! Ben wel benieuwd of gegrilde octapodi of arni iets is om ook op het menu te zetten? Daar hangt een prijskaartje aan, maar dat wil ik best betalen!

Andras Toth
31 December 2023

Helemaal tevreden.

Cor Schoonhoven
31 December 2023

De bezorging was uitstekend en snel en het eten was heerlijk.

Arno
29 December 2023
Kurdi
23 December 2023

Heel lekker en snel bezorgd 👍🏻

Elwin
20 December 2023

Beter niet op zaterdag bestellen. Ik heb normaal gesproken goede ervaringen met Greek at home maar deze keer iets voor 18:00 uur 1 gyros schotel besteld. Verwachte levertijd 19:00 uur maar pas tegen 20:00 eindelijk het eten in huis. Lauwe slappe patat en een bakje gyros. Advies aan de zaak is om de verwachtingen wat beter te managen en te communiceren. Als ik had geweten dat ik 2 uur moest wachten had ik liever niet hier besteld. Deze ervaring was geen reclame voor de Greek at home.

Nathalie
7 December 2023

Was weer heerlijk

Els Overbeeke
2 December 2023

Perfect! Goed op tijd, watm en lekker.

Stefan van Gijzen
2 December 2023

Het eten was heerlijk

Edgar
1 December 2023

Thanks for everything. I love your gyros they accompany me always in this dark and cold weather for years. keep the good work

Sam
25 November 2023

Zoals gewoonlijk weer buitengewoon lekker. En op tijd bestellen is op tijd eten. Alex en Jeannine jullie zijn toppers 🫶🏼

Dimitri
18 November 2023

18 broodjes besteld voor 18.00. Het was weer lekker en precies op tijd.

Maarten
18 November 2023

Pita Gyros was weer heerlijk als altijd

Maurice Hoogendijk
12 November 2023

Goede gyros, lekkere patat. Eerste keer dat ik bestelde maar dat ga ik vaker doen…

Rob Nieuwenhuizen
10 November 2023

Ik word echt blij van de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en ook al duurt het soms wat lang, het is het wachten meer dan waard!!

T
10 November 2023

Heerlijk gegeten zoals altijd

Saskia Van Loon
9 November 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten. De souzouki van Greek at Home is lekkerder dan in Griekenland zelf!! En keurig op tijd bezorgd!!

Hans wennberg
8 November 2023

Zoals altijd super lekker , goede service en afspraken omtrent bezorging worden nagekomen. Niets dan lof!

Diana
7 November 2023

Altijd goed lekker en vers

Morelli
1 November 2023

Best in town, misschien toch maar uitbreiden naar brabant :)

Bakker
29 October 2023

Het was weer bijzonder lekker en ultra snelle en vriendelijke bezorging.

Dj
21 October 2023

Gewoon te lekker.

Silvia
15 October 2023

Goed en lekker eten, fijne service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alex
13 October 2023

Iets langer dan een uur gewacht op de vrijdagavond. Eten was zoals altijd top!

Els Overbeeke
12 October 2023

Lekker eten, genoeg en goed op tijd.

Santana
7 October 2023

Eten was weer heerlijk! Opmerkingen goed opgevolgd en vriendelijke bezorgster :-) zeker een aanrader!

Diana Van Schaik
6 October 2023

Superlekkere pita gyros! Jammer dat ze niet in Bergschenhoek bezorgen, maar ze er alles aan om de bestelling warm en op een strategische plek te bezorgen.

Tom
3 October 2023
Sam
3 October 2023

Zoals altijd weer geweldig genoten van het heerlijke Griekse eten. Mijn complimenten en nog ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ extra.

Elwin
26 September 2023

Weer supersnel zoals elke keer, en de beste gyros van Rotterdam!

TH
25 September 2023

Zoals altijd precies op tijd bezorgd en nog lekker warm!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andras Toth
25 September 2023
Els Overbeeke
21 September 2023

Heerlijk eten, snel bezorgd

T
17 September 2023

Weer heel lekker!

Dj morelli
13 September 2023

The best greek in town!!!!!

buckley
7 September 2023
Wouter
7 September 2023
Leon
6 September 2023

Lekker, grote portie, en ruim binnen de doorgegeven tijd en heet bezorgd.

Andras
4 September 2023

Snel en warm bezorgd. Bedankt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De Groot
31 August 2023
T
27 August 2023

Heerlijk zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tânia
23 August 2023

Delicious food, good portion size, delivered on time. Definitely recommend!

T
5 August 2023

Zoals altijd weer heerlijk en grote porties !

Dominique Boon
4 August 2023

Perfect!!!

Cor
3 August 2023

Snelle bezorging en erg lekker

W Bosschaart
25 July 2023

Alles was behoorlijk lekker .

Dominique Boon
18 July 2023

Helemaal perfect zoals altijd!!! Beste in Rotterdam en omstreken!

Anna
14 July 2023
Mike
9 July 2023

Best ever!

Timmermans
8 July 2023

Prima zaak leuke mensen goed eten

Marco
3 July 2023

Eten was koud bezorgd en was weinig vlees zoals gewoonlijk. Ik had contact opgenomen helaas werd ik niet gehoord. Ik bestel al tijdje en had veel klanten gebracht, nu zal ik niet meer bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

T
30 June 2023

Heerlijk zoals altijd

Ed Overbeeke
29 June 2023

Als altijd weer top!

Rene
22 June 2023

Beste gyros in Rotterdam! 100%

Dj
22 June 2023

Best greek in town!!

zlatan ramic
19 June 2023

Top eten zlfde ALTIJD so snel gekomen en TOT SNEL.Zlatan en Dinela.

Betty
17 June 2023
Pon
17 June 2023

Pita's zijn delicious!

J en E
16 June 2023

Vlees en frietjes waren lekker, de koolsalade vonden wij niet lekker (er zat geen smaak aan). Ondanks ruim op tijd bestellen kwam het eten een kwartier later dan afgesproken. Daar is wel netjes over gebeld om dat door te geven.

Pierre
9 June 2023
rob
8 June 2023

wat zo lekker is dat tegenwoordig de patat los verpakt is hierdoor niet meer zo slap is wat het gerecht nog lekkerder maakt.

Anoniem
4 June 2023

Heel tevreden en was erg lekker!! Genoeg om 2 dagen van te eten! Ik wil wel een tip geven: ik denk dat plastic tasjes vervangen met papieren tasjes beter zou zijn (hoewel het eten na bezorging echt goed en patat zelfs knapperig aankomt) dat zou 5 sterren 5+ sterren maken.

TH
4 June 2023

Precies op tijd bezorgd en heerlijk warme pita gyros, zoals altijd bij Greek at Home!!

Anoniem
28 May 2023

Heel lekker eten, goeie porties, restjes voor de volgende dag :) lekker van smaak!

Davide
26 May 2023

Good quality, as always, and portions back to normal 👍 Appreciate it!

Neoptolemos
25 May 2023

The souvlaki had strange taste and it was also terrible. Gyros was good.

Davide
17 May 2023

Quality of the food was good, but unfortunately we got a smaller portion compared to the previous times

Arno
7 May 2023
Yoram
5 May 2023

Snel en lekker!

Ed en Els Overbeeke
4 May 2023

Heerlijk eten, snelle bezorging! Aan te bevelen.

Nathalie
3 May 2023

Altijd heerlijk eten. Goede levering. Toppertjes!

Martin de Weger
3 May 2023
Dalia Levy
29 April 2023

Gisteravond weer heerlijke kipsouvlaki’s gegeten. Ruime porties, de beste patat van Rotterdam en voortreffelijke tzatziki en pita’s erbij. Greek at Home stelt nooit teleur!

Thal
28 April 2023
Laura
23 April 2023

Netjes gebeld toen de bezorging wat langer duurde.

T
23 April 2023

Heel lekker zoals gewoonlijk

ed
13 April 2023
Pon
10 April 2023

Super eten en fantastische bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eleanna Linaki
9 April 2023

Een grote bestelling op zondagavond waarvan je verwacht dat het minimaal een uur gaat duren.. was binnen 25 minuten onderweg, het vlees was heerlijk zoals altijd !!! Extra bakjes tzatziki erbij gekregen wat ontzettend fijn was! Bezorgers hebben tot aan de tuin tafel meegelopen omdat ik het niet in me eentje kon dragen!! Al vaker hier besteld en het is altijd super goed!! En deze keer weer helemaal super !!

Leonie
8 April 2023

Snelle bezorging, lekkere gyros en kipsouvlaki. Misschien deze keer iéts te gekruid. Maar absoluut een aanrader!

Elwin
8 April 2023

19:03 besteld, 19:08 bezorger onderweg, 19:15 eten (gyros schotel) in huis. Super!

Diana
8 April 2023

Altijd een heerlijk feestje, goed vlees lekkere friet en snelle bezorging.

Sam
5 April 2023

Het eten was weer heerlijk. Bezorging duurde wel even maar dat is begrijpelijk. Als het eten van deze kwaliteit is wil iedereen bestellen toch. Dus een kwestie van op tijd bestellen en daarna heerlijk genieten. Alex en Jeannine ga zo door toppers 🫶🏻

Jetty
1 April 2023
Ed Overbeeke
25 March 2023

Voortreffelijk. Snel en maaltijd heerlijk qua smaak en warm!

Lorenzo
18 March 2023
Gerrie
14 March 2023

Maandag besteld voor vandaag, op de hoogte gehouden van bestelling. Keurig op afgesproken tijd geleverd. Milieuvriendelijk verpakt, mooi op temperatuur geleverd. Je waant je weer even in Griekenland.

Sam
13 March 2023

Het eten was heerlijk. Hier gaan we op zeker vaker bestellen echt een aanrader 👍🏻

Liesbeth Thiel-Ottevanger
13 March 2023

ik wil graag een spaarkaart ontvangen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.