Bewertungen von Greek at Home Rotterdam

Neue Beurteilungen

5.0
Andre
4 Juli 2022

Eten was zoals altijd zeer goed en lekker. Alleen bezorging was erg vroeg. 18uur afgesproken en ze stonden om 17:10 al voor de deur.. klein minpuntje.. maar nogmaals eten was echt goed! Aan te raden om daar te bestellen. De lekkerste Gyros van Rotterdam en omstreken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

C
28 Juni 2022

Besteld om 18:10, bezorgd om 19:30
 Op een dinsdagavond. De tzatziki smaakte flauw en enigszins geparfumeerd en in de spanakopita zit enkel spinazie (en geen feta, zoals bij spanakopita wel de bedoeling is). Overigens is dit de tweede keer dat de bezorging enorm lang duurt; vorige keer op een zaterdagavond heb ik twee uur gewacht, waarna de bestelling zelfs bij mijn buren is bezorgd. Dit was officieel de laatste keer.

Diana
17 Juni 2022
Matthias
17 Juni 2022

Altijd goed. Eten top en bezorging snel

Bakker - van Hetten
15 Juni 2022

Het leek alsof er vergeten was het vlees te kruiden, dit gold voor beide schotels. Jammer

W.Bosschaart
14 Juni 2022
Linda
13 Juni 2022

Beste Greek at Home, Onze beoordeling is dat we qua hoeveelheid genoeg hebben ontvangen, top. Een paar dingetjes, de Bifteki schotel was wat aan de droge kant, gehakt en gyros. Ook vonden we dat er aan de gyros net te weinig smaak zat, het mag net wat meer gekruid zijn. Succes weer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Geert
6 Juni 2022

Snel bezorgd, heerlijk gegeten.

Cor
5 Juni 2022

Lekk er eten en een redelijk snelle levering 👍👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan Thiel
5 Juni 2022

Doordat het te koud was ,was de smaak ook minder de bezorger heeft wel drie keer gebeld dat hij het adres niet kon vinden. Ik hen er spijt van vooraf een fooi te geven en zal nooit meer bij jullie bestellen!

Laura
5 Juni 2022

Perfect

MARCEL
1 Juni 2022

Gyros was aangebrand, en de schotel op zich is vrij karig t.o.v. De prijs. Daarbij komt ook nog eens dat alle olie en/of vet door de hele plastic tas was gelopen. Dus eerst alles af moeten doen met keukenpapier. Normaal als ik hier bestel gaat het allemaal goed. Maar ik vind dit wel een aandachtspunt. Zeker de kosten die er bij iedere bestelling tegenover staan. €50 komt eerst, maar dan verwacht ik er ook iets voor.

Monique
31 Mai 2022

Het eten was heerlijk. Mooi op tijd bezorgt super

Audrey
28 Mai 2022

Het is gewoon altijd goed en lekker!

Lindsey
24 Mai 2022

Top! Eten is top! Service is top! Alles helemaal toppie!

Bea
22 Mai 2022

Net zo als altijd , erg lekker gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Amar
21 Mai 2022

Eten was weer heerlijk, en snel bezorgd. Volgende keer zeker weer.

De ster van Rotterdam
14 Mai 2022

Snel en lekker

Dalia
13 Mai 2022

Eens in de zoveel weken bestellen we bij Greek at Home en iedere keer smullen we van de perfect gegrilde kipsouvlaki en andere Griekse gerechten. Ook de patat is keer op keer heerlijk. Wij zijn fan!

Nathalie
8 Mai 2022

Gewoon altijd heerlijk en goede kwaliteit en service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Diana Raap
4 Mai 2022
Sam
2 Mai 2022

Het eten was zoals altijd weer erg lekker. En de bezorger erg snel. Ik kan alleen maar zeggen tot snel đŸ‘đŸ»

Marlies
2 Mai 2022

Zoals altijd erg lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jesse
1 Mai 2022

Top zaak heel lekker eten, klantvriendelijk en de bestelling mooi op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willem
30 April 2022

Mag nog meer vlees

William
30 April 2022

Eten was heerlijk, snel geleverd. Nette bezorger

Raymon
27 April 2022
Diana
25 April 2022
Cor en Anne
24 April 2022

Snelle bezorging en heerlijk gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Syreeta
13 April 2022

Beste Griek in Rotterdam!

thalkon
11 April 2022
Sam
2 April 2022

Was zoals altijd weer heel erg lekker. Aardige bezorger en zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Marcel
26 MĂ€rz 2022

Volgende keer alleen zorgen dat er geen aangebrande gyros in de schotel zit.

T
15 MĂ€rz 2022

Altijd Heel lekker

dinka s.
14 MĂ€rz 2022

pita gyros,echt heel erg lekker!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Diana
10 MĂ€rz 2022
W.BOSSCHAART
27 Februar 2022

t

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Diana
16 Februar 2022

Ook dit jaar mijn favoriet

Nathalie
9 Februar 2022

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit

Viola
31 Januar 2022
Arno
28 Januar 2022

Bezorging was supersnel! De patat was dit keer niet zo knapperig, dat was wel jammer, maar verder smaakte alles fantastisch!

W.Bosschaart
27 Januar 2022

Zeer goed. nette bezorging en altijd op afgesproken tijd.

rob
26 Januar 2022

dit keer was de bestelling heel snel!! en lekker

J van dwlft
25 Januar 2022

Was weer lekker zoals altijd❀

Janneke
25 Januar 2022

Supersnel & superlekker zoals altijd!

Merian
21 Januar 2022
Thea
18 Januar 2022

Heerlijk eten en perfect op tijd bezorgd!

Mik
15 Januar 2022
An
15 Januar 2022
Ger v.d.Windt
12 Januar 2022

Voor de tweede maal 4 persoons maaltijd bestel. Op de gewenste tijd geleverd. Goed op temperatuur en smakelijk gekruid. Ruim voldoende voor 4 personen. Top !!

rob
11 Januar 2022

was weer heerlijk......

J Bosman
9 Januar 2022

Gyros was lauw en de patat koud. Ik heb het zelf nog moeten opwarmen in de magnetron en daardoor was het er niet lekkerder op geworden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Semir
8 Januar 2022

Top eten! Netjes verpakt. Ga zo door!

Marija
6 Januar 2022

Snel bezorgd en dus heel warm, goede kwaliteit, heerlijke smaak en ruim voldoende.

Nathalie
4 Januar 2022
.
3 Januar 2022
Bea Smith
2 Januar 2021

Normaal gesproken geef ik altijd een 5 ster Vandaag helaas minder . Bij de keftidakia zat totaal geen saus , droge ballen . Patat ook niet lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ricke
2 Januar 2021

Bestellen via App is top, mooi gedaan & sneller dan verwacht. Goede bestelservice. Jammer dat het vlees te lang / droog / doorgebakken is.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Andre
2 Januar 2021

Bestel vaak maar deze keer was het eten eerder koud dan warm
 😔

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tevreden klant.
1 Januar 2021

Vlot en lekker !!

CB
1 Januar 2021
Cor
31 Dezember 2021

Zeer snel bezorgd en erg lekker

Ria Fredriksz
30 Dezember 2021

Drie uur en 10 minuten gewacht op het eten.....2x gebeld waar het bleef en toen het ùindelijk kwam was het eten koud en door elkaar geschud, alsof de bezorger gevallen was of zoiets...🙊 Wel wil zeggen dat de juffrouw aan de foon erg aardig was. Hier bestel ik nooit meer!!

Pandora
29 Dezember 2021

Het eten is altijd super lekker daarom bestellen we regelmatig. De bezorging is wel altijd een stuk later dan de aangegeven tijd, het maakt me niet uit dat het langer duurt maar heb dan liever een realistische tijd zodat ik er rekening mee kan houden. We gaan er wel vanuit al dat het minimaal een half uur later is. Verder heb ik het idee dat er ook niet echt naar opmerkingen gekeken wordt, heb al vaker aangegeven dat ik geen salade erbij hoef en dit zit er dan wel bij, zonde want wij gooien het weg.

Thea H
25 Dezember 2021

Heerlijk eten, perfect op tijd bezorgd!

Hungry wolf
19 Dezember 2021
Verplaats
17 Dezember 2021
Philipp
17 Dezember 2021
Sem
14 Dezember 2021
Johan
11 Dezember 2021
Ed schkarmann
2 Dezember 2021

Prima verzorgt en veel voor een redelijke prijs

D.
30 November 2021
André
29 November 2021

Duurde bijna 2 uur voor de bestelling geleverd werd. Saus zat er niet bij terwijl dat wel bij de friet hoorde te zitten. Al met al was de smaak wederom zeer lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans Goosen
29 November 2021

Door de drukte in verband met de eerste dag van de nieuwste corona maatregelen kwam de maaltijd pas na 120 minuten. Kwaliteit was ruim voldoende.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Diana
27 November 2021
Odin
24 November 2021

Lekker Lekker

Bas
23 November 2021
Bas
17 November 2021

Alles was goed warm bij binnenkomst; alleen het toetje (bladerdeeg honing met walnoten) viel tegen qua prijs/kwaliteit verhouding.

Bas
31 Oktober 2021

Goed op temperatuur en snel bezorgd (zondagavond 18.00). Wel jammer dat er bij de Santorini schotel maar 1 kipsouvlaki zat. Vond ik een beetje weinig voor het geld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandra
31 Oktober 2021

Ik had een gyros schotel besteld, zoals ik wel vaker heb gedaan. Het eten is er niet op vooruit gegaan. De friet was slap en de koolsalade smakeloos. De portie tsaziki is volgens mij ook kleiner geworden. Gyros zelf was wel oké. Ik vond het de 12 euro niet waard.

Wim Bosschaart
30 Oktober 2021

Kwaliteit goed. Smaak lekker. Bezorging netjes en beleefd personage.

Marlies
30 Oktober 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk

Ronald
24 Oktober 2021

Altijd goed eten bij deze toppers!!!!

Bea
16 Oktober 2021

Zoals gewoonlijk weer heeeeel erg lekker en bezorging top

Mike
9 Oktober 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten

Barbara
8 Oktober 2021

Heerlijk mals vlees, zalige kruiden! Schijfje citroen erbij maakte het nog lekkerder.

Gerrie
3 Oktober 2021

Na een lange autorit geen zin meer om te koken. Dit was een heerlijk alternatief. We kregen het niet op, lekker hoor. Snelle levering. Super

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ria
3 Oktober 2021

Netjes op tijd bezorgd. Echte pitabroodjes. Lekker eten, ook de tzaziki.

Blijdorp
29 September 2021

Heerlijk gegeten.

Bosschaart@live.nl
24 September 2021

Extra pannekoek is meerwaarde erg leuk groetjes

Marjet Heijenk
20 September 2021

đŸ‘đŸ»

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Diana
12 September 2021

Lovely zoals altijd Goede snelle service Vriendelijke bezorgers De beste Griek

Sylvana
3 September 2021
Arno
28 August 2021

Het vlees was lekker als altijd, de patat had iets langer gebakken mogen worden. Voor de rest weer fantastisch!

Karin Welling
26 August 2021

Heerlijk en goede hoeveelheid voor 4 personen.

Rachel
21 August 2021

Was weer perfect. Bezorgtijd was iets aan de lange kant.

Herman
18 August 2021
Andre
15 August 2021

Lekker en zeer snelle levering wederom

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ria
13 August 2021
Rtha
12 August 2021

Voor de zoveelste keer geen compleet bestelling ontvangen. Iedere keer missen we wat dat terwijl er is voor betaald.

Smith
6 August 2021

Zoals gewoonlijk zeer lekker

Rosanne
4 August 2021

Het eten was er heel snel, het was lekker en warm!

Rob Dietvorst
3 August 2021

Super lekker en hele vriendelijke bezorger weer 👌

Gerrie
3 August 2021

Iets later dan gewenst, maar alsnog goed op temperatuur. Flinke porties. De smaak doet me echt aan Griekenland denken

Maria
1 August 2021

Altijd lekker en precies op de beloofde tijd geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kamy
1 August 2021

Super goed

Eee
31 Juli 2021

Het is mij nu al een oaar keer overkomen dat ik na 1,5 ging bellen over mijn bestelling. Dan is het te druk blijkbaar en krijg ik pas na 2 uur bezorgd. Oftewel je besteld eten om 19u en je kan pas om 2115u “aan tafel”. Dat haalt de gezelligheid van de avond wel echt weg. Jammer dat als ik bel dat de enige verontschuldiging ia dat het druk is. Zeker als het vaker voorkomt, wat nu dus het gevoel is in mijn ervaring, verwacht ik als klant dat zij ervoor zorgen dat zij dit soort pieken van bestellingen kunnen opvangen.

Cor en Anne
28 Juli 2021
Diana
28 Juli 2021

Lovely Food

Rob Dietvorst
25 Juli 2021
Dalia
16 Juli 2021

Iedere keer als we bij Greek at Home hebben besteld, is het genieten geblazen. Heerlijk gekruid en gegrild vlees met lekkere tzatziki en de steeds weer perfect gebakken patat. We hopen nog lang van jullie kookkunsten te mogen genieten!

Janneke
15 Juli 2021

Het was weer heerlijk! Kreeg als tijdstip van levering een tijd die niet schikte, even gebeld en hoppa: supersnel bezorgd! Echt top!

Hans wennberg
13 Juli 2021

1 woord........TOP!

Rob Dietvorst
13 Juli 2021

Was weer top. Lekker van smaak, veel krokant gebakken friet en altijd wat extra’s. Altijd vriendelijke bezorgers. Top tent!

Rob Dietvorst
8 Juli 2021
Slavica
6 Juli 2021

Super lekker. Brotje is wel minder dan in Griekenland, ik denk dat is veel zachter

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin
3 Juli 2021
Rob Dietvorst
29 Juni 2021
Laura
28 Juni 2021

Lekker eten voor een goede prijs.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Barbara
28 Juni 2021

Goed en veel eten voor een goede prijs, bezorgd op de beloofde tijd. Het was voor mij de eerste maar zeker niet de laatste keer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vonnox
18 Juni 2021

Super lekker en heel vriendelijk

Martin
18 Juni 2021
Nico
15 Juni 2021

Heerlijk zoals altijd!!

wil
14 Juni 2021
Bas
14 Juni 2021

Het vlees was aangebrand en er was te weinig saus.

Rob Dietvorst
14 Juni 2021

Kijk! 1 biertje bestellen en dan 1 extra krijgen en weer geniaal lekker gegeten. Mega snel bezorgd zodat we lekker onder het eten de pot kunnen kijken. Petje af! Was weer geniaal. Super bedankt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vincent
11 Juni 2021

Altijd top kwaliteit en goede bezorging!

Bas, Bas & Rick
8 Juni 2021

Iets te weinig saus bij de schotels.

Laura Bruins
7 Juni 2021

Allereerst super aardige gasten. Maar helaas echt veel te lang moeten wachten. Meer dan anderhalf uur.. De souvlaki was kebab. Souvkaki is een schnitzel dus geen stukjes aan een spiesje. Het vlees was ook allemaal droog. De frietjes waren heerlijk. Het was niet slecht en heb lekker gegeten maar het kan veel beter. Het kan van "fast food" naar echt lekker groeks met een paar kleine aanpassingen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bianca
6 Juni 2021

Super snelle bezorging en heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin
4 Juni 2021
Rob Dietvorst
3 Juni 2021

Super lekker!

Diana
3 Juni 2021

Veel keuze, heerlijk gegrild en de porties zijn ruim voldoende Aanrader

Mat
2 Juni 2021
Marja
1 Juni 2021

Vond de salade een beetje waterig, al het andere was prima. En vind het fijn jullie te hebben ontdekt!

Daniela
27 Mai 2021

Supervers en supergoed! Heerlijke maaltijd

Rob Dietvorst
27 Mai 2021

Hij was wederom weer top. En lekker veel! Heerlijk

Herman
24 Mai 2021

Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerrie
23 Mai 2021

Precies op de gevraagde tijd bezorgd. Lekker zoals altijd. Een royale portie,,

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Caspar van der Woude
22 Mai 2021

Eten was lekker. Precies goed. Duurde wel lang. Was blijkbaar erg druk op vrijdagavond.

zorba
22 Mai 2021
Rob Dietvorst
18 Mai 2021

Was weer heerlijk. Dank je wel!

Drinkwaard
18 Mai 2021

Het was weer een feest! Lekker veel vlees . Zelfs de frieten waren goed heet thuis bezorgd

Dalia
17 Mai 2021

Het was weer heerlijk en de porties royaal!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michelle
16 Mai 2021

Was weer heerlijk! Tot de volgende keer...

Karin
14 Mai 2021

Snel gebracht, nog goed warm. Vorige keer verwend met een toetje, zat er nu helaas niet bij.

Rob Dietvorst
14 Mai 2021

Was weer top!

rob
10 Mai 2021

prima service met een telefoontje dat de bestelling iets later bezorgt werd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cor
9 Mai 2021

Erg lekker en zeer snel gebracht

Ha
8 Mai 2021

Lekker eten, maar bezorging duurde veel te lang (en waren half uur te laat)

Rob Dietvorst
8 Mai 2021
Bas
8 Mai 2021

Goed warm eten, prima op smaak!!

Gerard
7 Mai 2021

Mooi op tijd.Warmer geleverd dan in veel restaurants op tafel. En ook nog eens een heel ruime portie

Audrey
7 Mai 2021

Eigenlijk is het altijd goed! De pita’s zijn heerlijk, de friet bij de schotel is goed gebakken en het vlees altijd smaakvol!

Lauret
5 Mai 2021

Heerlijk eten en goede service!

Rob Dietvorst
4 Mai 2021

Top zoals altijd en dank voor het extra brood. Erg lekker!

Madeleine
3 Mai 2021

Zeer goed Grieks eten. Authentiek en vers.

Angeliki
2 Mai 2021

Everything we ordered was really delicious and well cooked! The pita with gyros, the tzatziki and the aubergine salade were my favourite! Totally recommended!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Muriel
1 Mai 2021

Eerder dan verwacht... fijn!

De Winter
1 Mai 2021

Heerlijk gegeten,alles goed van smaak en portionering uitstekend ! Bestellen snel weer...

Martin
1 Mai 2021
Bea smith
28 April 2021

Weer heerlijk

Cel
26 April 2021

Topp, lekkere schotels knapperige patatjes en sausjes zijn ook goed! Niks te klagenđŸ‘đŸŒ

Marija
21 April 2021

Altijd heel lekker, en razendsnel (en dus echt warm) bezorgd. Chapeau.

Onbekend
21 April 2021

Erg lekker

E. Maarseveen
21 April 2021
Gerrie
20 April 2021

Snelle levering, goed verzorgd. Nostimo!

Rob Dietvorst
20 April 2021

Van bezorging tot eten weer perfect. En thnx weer voor het extraatje. Top!

Ine
18 April 2021
FB
16 April 2021

sneller dan verwacht door vriendelijke bezorger en zoals eerder weer heerlijke lamskoteletjes!

Rob Dietvorst
13 April 2021

Bedankt voor het extraatje! Was weer super lekker en record brekend snel geleverd. Top tent!

Cel
11 April 2021

We bestellen altijd een schotel. Nooit teleurgesteld geweest, altijd goed!! Lekkere patatjes sappig en goed gegrilled vlees en tsja ziki. Toppers.

Philipp
9 April 2021

Altijd uitstekend lekker en vriendelijk. Bedankt voor het lekkertje toetje!

Diana
9 April 2021

Als altijd Superrr Heerlijk gegrild vlees en verse knapperige frietjes

Rob Dietvorst
8 April 2021

Altijd heerlijk en zeer vriendelijke bezorgers. Top tent!

Rosa
5 April 2021

Ontzettend lekker eten! En snel bezorgd, super!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cor
4 April 2021

Zeer snelle bezorging en heel erg lekker eten Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerrie
4 April 2021

Geweldig! Zoals altijd. Supersnel en smakelijk

Sebas
1 April 2021

Voor herhaling vatbaar. Erg vriendelijke bezorging.

Deepak
29 MĂ€rz 2021

Het eten was weer Perfect!!! Ideaal voor de grote eter!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arno
28 MĂ€rz 2021

Heerlijk als altijd! Goed gegrild vlees, knapperige patat, vriendelijke bezorging!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Janneke
28 MĂ€rz 2021

Het was weer heerlijk!

Rob Dietvorst
27 MĂ€rz 2021

Was vandaag wel heel erg druk maar netjes opgelost en vriendelijk te woord gestaan. Het extraatje en eten was weer heerlijk!

Valerie
27 MĂ€rz 2021

Netjes op tijd en heerlijk eten erg tevreden

Anoniem
10 MĂ€rz 2021

Super! Eten is altijd heerlijk! Altijd verzorgd en niks is teveel voor de mensen Greek at Home

Rob Dietvorst
6 MĂ€rz 2021

Wederom geniaal lekker! Snel bezorgd en super vriendelijke bezorger. Top!

Kamy
6 MĂ€rz 2021

Heerlijk alles

Pris
5 MĂ€rz 2021

Heerlijk en op tijd, bedankt!

Tw
3 MĂ€rz 2021

Bezorging ging vlot. Gevraagd om bestelling zonder ui. Helaas zat op alle 3 de schotels een flinke hoeveelheid ui. Tja kan gebeuren. Tzatiki was met nauwelijks komkommer. Vlees was aangebrand. De aangebrande smaak overheerste hoewel we de ergste stukken er af sneden. Salade was koolsalade. Zag er niet vers uit. Al met al geen geslaagde maaltijd.

Kamy
27 Februar 2021

Superr lekker alles warm smak lekker. 👍

Rob Dietvorst
27 Februar 2021

Heerlijk eten en super vriendelijke bezorger. Top!

Cindy
27 Februar 2021

Heerlijk eten, maar helaas erg lang moeten wachten op de bezorging. Besteld om 18.38 en geleverd om 20.25.

M.C. Groeneveld
27 Februar 2021

De kip was aangebrand en de friet was koud.

Rob Dietvorst
26 Februar 2021

Was weer super lekker!

Edo
25 Februar 2021

Eten was iets later dan de aangegeven tijd aangekomen maar ze hadden een drukke dag, netjes excuses gekregen van vriendelijke bezorger. Eten zelf was erg lekker, vers en warm, ruime porties en de kip smaakte echt naar grill, top!

Isak Barucija - (Hajduković)
25 Februar 2021
CV
24 Februar 2021

Heel erg lekker eten, ontzettend veel, aardig authentiek en snel bezorgd. Daarbovenop vriendelijk personeel!

N. D.
23 Februar 2021

Erg lekker en goede service zoals altijd.

Isak Barucija - (Hajduković)
22 Februar 2021

Kwaliteit en bezorging idem dito natuurlijk! Zie m'n vorige recensies voor meer info en uitleg. 👌👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maria
21 Februar 2021
Isak Barucija - (Hajduković)
20 Februar 2021
Isak Barucija - (Hajduković)
19 Februar 2021
Isak Barucija - (Hajduković)
18 Februar 2021

Terug van weggeweest na 'n weekje schaatsen en hadden Greek At Home behoorlijk gemist. Bijna geschrokken dat ze voor 'n langere periode niet meer in 't Centrum zouden bezorgen, maar 't had gelukkig duidelijk met 't weer en de spekgladde wegen te maken. Zoals altijd enorm genoten en de bezorger arriveerde ca. 5 min eerder dan werd aangegeven, dus supergoed en razendsnel. Keep on going guys! :)

Kasja
12 Februar 2021
Rob Dietvorst
11 Februar 2021
Bas Boedha
11 Februar 2021

De bezorging duurder langer dan normaal, maar het weer was de boosdoener. Kwaliteit van het eten was weer voortreffelijk!!

Anastasia
11 Februar 2021

Heerlijk gegeten!

Judith van der Rijt
10 Februar 2021

Fanatiek besteller, maar vooral omdat jullie nooit teleurstellen. Altijd op tijd, altijd mega lekker. Helemaal happy met m’n enorme schotel!

Martin
10 Februar 2021
Bas Boedha
9 Februar 2021

We hebben meer dan een uur moeten wachten op de bestelling, maar alles was nog wel goed warm.

deepak
7 Februar 2021

Eten was weer lekker! Ondanks het weer en de drukte kwam mijn eten toch netjes en warm aan. AANRADER!!!

Isak Barucija - (Hajduković)
6 Februar 2021
Diana
6 Februar 2021

Zelfs de frietjes zijn hier super

Jolanda
6 Februar 2021

Was weer lekker!!!

Isak Barucija - (Hajduković)
2 Februar 2021
Isak Barucija - (Hajduković)
2 Februar 2021

Zoals altijd top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yannick
1 Februar 2021

Was weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Richard
30 Januar 2021

Ruim 2 uur zitten wachten op eten. Zou ca 1 uur duren maar ruim 2 uur wachten kan echt niet.

Hugo
30 Januar 2021
Anonymous
30 Januar 2021

Schotel "Schnitzel van de kok" erbij genomen en was heerlijk. Zelfs wat eerder dan de verwachte tijd bezorgd, dus supersnel

Isak Barucija - (Hajduković)
30 Januar 2021

Altijd top en snel bezorgd!

Isak Barucija - (Hajduković)
29 Januar 2021

Voor 't eerst de pita suzuki erbij genomen om te proberen en 't was echt zooo lekker! Zeker voor herhaling vatbaar ook al weet ik echt niet of 't varkens of rundergehakt is, maar dat maakt helemaal niet uit. Geen allergenen en volop genoten. Bezorger was keurig door ff te bellen waar hij exact moet zijn. Zeker niet onbegrijpelijk, want we wonen tenslotte in 1 van de weinige smalle straatjes in de binnenstad. Alsnog binnen no time voor de deur afgeleverd. Chapeau

Isak Barucija - (Hajduković)
27 Januar 2021

Alles was heerlijk en super lief dat er extra's bij de bestelling zaten! Dank jullie wel

Anne
25 Januar 2021

We hebben heerlijk gegeten. Prima kwaliteit en hoeveelheid. Kids menu aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin
24 Januar 2021
Shurendi Bernabela
23 Januar 2021

Kwaliteit eten was super lekker. Bezorger zoals op afgesproken tijdstip aangekomen. Keep on going

Gerrie
21 Januar 2021

Wat een heerlijk rijk gevulde pita gyros. Mooi op tijd en op temperatuur bezorgd.

Marlies
20 Januar 2021

Erg lekker en heel redelijk geprijsd

Coen
17 Januar 2021

Het was weer heerlijk!

Eliott
16 Januar 2021

Super bon, merci

Anna
16 Januar 2021

Erg lekker! Hele grote porties, dus morgen voldoende over voor de lunch. Snel bezorgd!

Karen
14 Januar 2021

Altijd lekker! Ook duidelijke website voor het plaatsen van bestellingen en keurige bezorging.

Cor
8 Januar 2021

Makkelijk te bestellen en snelle afhaal afhandeling, helemaal top en heerlijk.

Liz
8 Januar 2021
Youp
6 Januar 2021

Tzatziki is zoals ik het nergens anders kan vinden, en de pita's altijd goed gevuld met lekker vlees. Echt een aanrader voor lekker Grieks eten

Isak Barucija - (Hajduković)
6 Januar 2021

Weer genoten en snel bezorgd!

Jan
4 Januar 2021

We hebben ruim 2,5 uur moeten wachten op onze bestelling. Greek was telefonisch onbereikbaar dus we konden niet achterhalen hoe lang het nog zou gaan duren - of ze uberhaupt nog zouden komen. Uiteindelijk werden we gebeld en werd ons een gratis dessert aangeboden. Ik had liever gehad dat zij ons eerder hadden gebeld om de verwachtingen een beetje te managen. Het eten was daarentegen heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Suzanne
3 Januar 2020

Eten was heerlijk. Bezorging een uur later dan de aangegeven tijd en zo’n 2 uur nadat we besteld hadden. Wel 2 blikjes fris gekregen ter compensatie.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra Happel
3 Januar 2020
Marija
3 Januar 2020

Heel goed, heel lekker, snel en warm!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Isak Barucija - (Hajduković)
3 Januar 2020

Weer lekker gegeten. Bezorging was wel wat later dan gepland, maar 't is logisch dat dit op zaterdagen kan gebeuren ivm de drukte.

Mik
2 Januar 2020
Isak Barucija - (Hajduković)
2 Januar 2020

Heerlijke pita kipsouvlaki gegeten (nu al 'n favoriet) en de bestelling werd snel geleverd! 'T beviel zo goed dat er hier sowieso wel vaker besteld zal gaan worden. Je krijgt er bovendien waar voor je geld en dat is (vooral tegenwoordig) zeker niet overal 't geval. Bedankt

Henri
2 Januar 2020

Het eten zelfs is als gewoonlijk smaakvol en precies wat ik verwacht van Greek at Home... De bezorging was 1 uur te laat; 200% de verwachte levertijd. Dat is zwaar onder de maat.

Frank
30 Dezember 2020

Zoals altijd prima eten. Wellicht is het een idee om bij dr schotel standaard pita te doen.

Diana
24 Dezember 2020

Heerlijk als altijd.Aanrader de mixed grill.

Bea smith
23 Dezember 2020

Voor het eerst niet helemaal tevreden Sommige vleessoorten waren wat aangebrand, jammer

Gerrie
22 Dezember 2020

Ik had ineens zin in Grieks..Dus besteld en een kwartiertje later stond de bezorger voor de deur! Geweldige service, heel smakelijk. Echt top

Maaike
20 Dezember 2020
Kamy
18 Dezember 2020
Kristi
17 Dezember 2020
Chris
17 Dezember 2020
K de Man
14 Dezember 2020

We hebben weer erg lekker gegeten! Bestelproces en bezorgservice is ook top!

Uitstekend
12 Dezember 2020

Ik geloof dat ik voor de 5e keer had besteld bij Greek At Home en het eten is gewoon goed en lekker. Verveeld nooit echt. Goed dat ik de greek ontdenkt heb, want bij mij in de regio zijn er alleen maar keba / pizza tenten, dat niet zo smakelijk is. Oh ja, die meneer Giota mag eerst wel eens nederlands gaan leren i.pv. tekst in het engels schrijven. Men kan zich zo inschrijven voor een cursus nederlands.

Yasin
11 Dezember 2020

Super lekker gegeten weer gisteravond, ik bestel hier al jaren en het is nog nooit tegengevallen. Verse ingredienten en alles goed klaargemaakt. Echt 1 van mijn favoriete restaurants. :)

Katia
9 Dezember 2020

Lekker eten

Bezem
7 Dezember 2020

Prima

Maarten
6 Dezember 2020

Heel lekker eten voor een schappelijke prijs. Natuurlijk niet zo als in een restaurant maar de kwaliteit is prima in orde.

Thommus
6 Dezember 2020
Jeroen
27 November 2020
Martin
26 November 2020
Audrey
23 November 2020

Altijd goed, smakelijk en snel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ed
22 November 2020

Goed en niet duur. Ook eens leuk om ipv een schotel, wat voorgerechten te bestellen.

Giota
21 November 2020

I am a Regular customer and I am Greek myself. Most of the times we are happy with the quality and the taste but yesterday was a big disappointment. Gyros tasted very boring at all and it was cut in big chucks, not pleasant to eat!

Jeroen
20 November 2020

Perfect !

Diana
18 November 2020

Lovely Food

coen
13 November 2020

Eten prima. Jammer dat bezorger in eerste instantie het adres niet kon vinden. Was idem bij vorige bestelling.

N D
11 November 2020