Bewertungen von Greek at Home Rotterdam

Neue Beurteilungen

5.0
Talita
21 Juli 2024

Heerlijk eten, altijd vers, echt autentiek Grieks. Leuke, vriendelijke bezorger! Aanrader!

Syreeta
20 Juli 2024
BasBoedha
18 Juli 2024

Topkwaliteit gyros, bezorging binnen een half uur.

zlatan
18 Juli 2024

ZELFDE ALTIJD TOP TOP EN OP TIJD.Groetjes.

rob
10 Juli 2024

het was weer heerlijk en goed warm gebracht!!

Anne
7 Juli 2024

De kip op mijn pita was helemaal zwart en verbrand en daardoor ook hard waardoor ik helaas niet tevreden ben

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arno
7 Juli 2024

Altijd heerlijk!

T
6 Juli 2024

Heerlijk zoals altijd !

Raimond
30 Juni 2024

Het eten is altijd op tijd je krijgt een goed belegde pita die overigens ook nog eens erg lekker is. De bezorging is ook altijd goed en op de tijd die word aangegeven.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anita
28 Juni 2024

Altijd snel bezorgd,goede prijs kwaliteit,was weer heerlijk👌

Sjoerd
26 Juni 2024

Heerlijk! Zowel het vlees als de patat. Bijgeleverde groenvoer en saus ook top

Arno
24 Juni 2024

Weer een super lekker broodje gyros gegeten! En snel bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

rob
17 Juni 2024

het was weer heerlijk!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Floris
14 Juni 2024

Heerlijk

Angela
12 Juni 2024

Altijd heerlijk eten bij Greek at Home. Door de week een mooie bezorgtijd, in het weekend kunnen de tijden nogal flink oplopen.

Lorraine
31 Mai 2024

Vlees was veel te ver gegaard en veel te zwaar gekruid. De zaak zit hier 3 straten verderop en heb 1 uur en een kwartier op m’n eten moeten wachten. Nooit meer voor mij.

Ellen
26 Mai 2024

Altijd goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Angela
26 Mai 2024

Herbestemming bij Greek at Home is altijd van prima kwaliteit echter heb ik de laatste bestelling twee uur moeten wachten op mijn eten terwijl ze aangaven dat de geschatte bezorgtijd een uur was. Dit was echter wel op een zaterdag. Doordeweeks is de bezorgtijd aanzienlijk korter.

Santana&Emil
21 Mai 2024

Dit is onze favoriete Griek! Het eten is altijd heerlijk, goede prijs kwaliteit, goede service, vriendelijke medewerkers. :-)

Talita
20 Mai 2024

Heerlijk gegeten, altijd goede kwaliteit! Echt grieks! Top en snel bezorgd! Genoten!

Luuk
5 Mai 2024

Snelle bezorging (en gratis), heerlijk en veel eten

Dominique Boon
4 Mai 2024

Uitstekend!

Koan en Davide
1 Mai 2024

Greek at Home always delivers a good, hot portion of delicious food. We keep on ordering and they never disappoint us

Rob
28 April 2024

Ik ga niet iedere keer een review schrijven want dat is toch allemaal veel van hetzelfde. Zeer tevreden! Maar eh, octopus, lamsvlees of moussaka? Laat het maar wat meer kosten maar ik bestel het!

M vd Berg
27 April 2024

Was laat, uiteraard logisch omdat ze het druk hadden. Update is dan wel fijn. Was nog wel heerlijk warm en smaakte goed. Zoals we gewend zijn. Bezorger vriendelijk. De 4 sterren dus omdat het eten veel later was dan gepland.

Davide Verucchi
18 April 2024
Els Overbeeke
17 April 2024
Dalia
15 April 2024

Keer op keer eten we heerlijk van de bestelling bij Greek at Home. Royale porties, heerlijk sappige kipsouvlaki en het predicaat ‘beste patat van Rotterdam’ geldt nog steeds!

BasBoedha
13 April 2024
Joyce
13 April 2024

Meer dan een uur moeten wachten terwijl we zo dichtbij wonen. Kwaliteit prima.

Talita
12 April 2024

Top service! Echt Grieks eten. Heerlijk, vol van smaak. Goede prijs!

SL
7 April 2024

Het eten was heerlijk, de bezorging was nu 40 minuten later dan de 'geschatte tijd'. Even moeten wachten dus, kreeg vervolgens wel netjes excuses dat we zo lang moesten wachten.

Schieweg
28 MĂ€rz 2024

Vriendelijk bedrijf! Grote portie, vers. Smaakvol. Goeie prijs. Snelle bezorging.

Rene
25 MĂ€rz 2024

De varkenssouvlaki in de ouzo schotel was taai en droog De rest was lekker en goed Ook de Keftedakia die ik erbij besteld heb was lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

F
21 MĂ€rz 2024

Altijd heel blij met het eten van Greek at Home. Super lekker voor een prima prijs!

Rob Nieuwenhuizen
17 MĂ€rz 2024

Het wordt eentonig maar alles klopte weer. Bestelling vroeger bezorgd dan vermeld, lekkere verse producten, ga zo door! Ik blijf wel doorzeuren over gegrilde lamskoteletjes of octopus en daar mag best een prijskaartje aan hangen?

Diana
15 MĂ€rz 2024
Diana
2 MĂ€rz 2024

Vers lekker alles is aan te raden

Rob Nieuwenhuizen
1 MĂ€rz 2024

De ene keer is het een half uur vroeger en dan weer een half uur later dan de opgegeven tijd; maakt mij niet uit zolang ik maar kan genieten van de verse producten, de choriatiki, kalamatas die niet uit een potje komen, de tzaziki is fantastisch! En als de bezorger dan ook nog excuses maakt vanwege de drukte; mooi toch? Ik zit nog wel te wachten op een lamsgerecht op het menu, grieken moeten dan kunnen leveren? Octopus mag ook !

Cor
25 Februar 2024
Cor
22 Februar 2024

Op de tijd bezorgd die was aangegeven en het was erg lekker, top.

wedpre
2 Februar 2024
T
1 Februar 2024

Beste Griek in Rotterdam!!

BasBoedha
27 Januar 2024
BasBoedha
25 Januar 2024
Maria
25 Januar 2024

We love this restaurant! The gyros is amazing and chips are the best! It would be perfect if the onions were a little pickled 😉

Emy
17 Januar 2024

Lekker gyros. Goed gekruid.

Stefan
13 Januar 2024

We hadden twee pita gyros en een Santorini schotel en het was heerlijk De tzaziki is ook erg lekker bedankt nog daarvoor

Davide
12 Januar 2024

We were happy with the quality of the meal. Thanks!

C
11 Januar 2024

Altijd lekker!

Rob Nieuwenhuizen
8 Januar 2024

Ik probeer het al wat langer uit en ik blijf enthousiast; wat lekker om verse producten te proeven! Ben wel benieuwd of gegrilde octapodi of arni iets is om ook op het menu te zetten? Daar hangt een prijskaartje aan, maar dat wil ik best betalen!

Andras Toth
31 Dezember 2023

Helemaal tevreden.

Cor Schoonhoven
31 Dezember 2023

De bezorging was uitstekend en snel en het eten was heerlijk.

Arno
29 Dezember 2023
Kurdi
23 Dezember 2023

Heel lekker en snel bezorgd đŸ‘đŸ»

Elwin
20 Dezember 2023

Beter niet op zaterdag bestellen. Ik heb normaal gesproken goede ervaringen met Greek at home maar deze keer iets voor 18:00 uur 1 gyros schotel besteld. Verwachte levertijd 19:00 uur maar pas tegen 20:00 eindelijk het eten in huis. Lauwe slappe patat en een bakje gyros. Advies aan de zaak is om de verwachtingen wat beter te managen en te communiceren. Als ik had geweten dat ik 2 uur moest wachten had ik liever niet hier besteld. Deze ervaring was geen reclame voor de Greek at home.

Nathalie
7 Dezember 2023

Was weer heerlijk

Els Overbeeke
2 Dezember 2023

Perfect! Goed op tijd, watm en lekker.

Stefan van Gijzen
2 Dezember 2023

Het eten was heerlijk

Edgar
1 Dezember 2023

Thanks for everything. I love your gyros they accompany me always in this dark and cold weather for years. keep the good work

Sam
25 November 2023

Zoals gewoonlijk weer buitengewoon lekker. En op tijd bestellen is op tijd eten. Alex en Jeannine jullie zijn toppers đŸ«¶đŸŒ

Dimitri
18 November 2023

18 broodjes besteld voor 18.00. Het was weer lekker en precies op tijd.

Maarten
18 November 2023

Pita Gyros was weer heerlijk als altijd

Maurice Hoogendijk
12 November 2023

Goede gyros, lekkere patat. Eerste keer dat ik bestelde maar dat ga ik vaker doen


Rob Nieuwenhuizen
10 November 2023

Ik word echt blij van de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en ook al duurt het soms wat lang, het is het wachten meer dan waard!!

T
10 November 2023

Heerlijk gegeten zoals altijd

Saskia Van Loon
9 November 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten. De souzouki van Greek at Home is lekkerder dan in Griekenland zelf!! En keurig op tijd bezorgd!!

Hans wennberg
8 November 2023

Zoals altijd super lekker , goede service en afspraken omtrent bezorging worden nagekomen. Niets dan lof!

Diana
7 November 2023

Altijd goed lekker en vers

Morelli
1 November 2023

Best in town, misschien toch maar uitbreiden naar brabant :)

Bakker
29 Oktober 2023

Het was weer bijzonder lekker en ultra snelle en vriendelijke bezorging.

Dj
21 Oktober 2023

Gewoon te lekker.

Silvia
15 Oktober 2023

Goed en lekker eten, fijne service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alex
13 Oktober 2023

Iets langer dan een uur gewacht op de vrijdagavond. Eten was zoals altijd top!

Els Overbeeke
12 Oktober 2023

Lekker eten, genoeg en goed op tijd.

Santana
7 Oktober 2023

Eten was weer heerlijk! Opmerkingen goed opgevolgd en vriendelijke bezorgster :-) zeker een aanrader!

Diana Van Schaik
6 Oktober 2023

Superlekkere pita gyros! Jammer dat ze niet in Bergschenhoek bezorgen, maar ze er alles aan om de bestelling warm en op een strategische plek te bezorgen.

Tom
3 Oktober 2023
Sam
3 Oktober 2023

Zoals altijd weer geweldig genoten van het heerlijke Griekse eten. Mijn complimenten en nog ⭐⭐⭐⭐⭐ extra.

Elwin
26 September 2023

Weer supersnel zoals elke keer, en de beste gyros van Rotterdam!

TH
25 September 2023

Zoals altijd precies op tijd bezorgd en nog lekker warm!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Andras Toth
25 September 2023
Els Overbeeke
21 September 2023

Heerlijk eten, snel bezorgd

T
17 September 2023

Weer heel lekker!

Dj morelli
13 September 2023

The best greek in town!!!!!

buckley
7 September 2023
Wouter
7 September 2023
Leon
6 September 2023

Lekker, grote portie, en ruim binnen de doorgegeven tijd en heet bezorgd.

Andras
4 September 2023

Snel en warm bezorgd. Bedankt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De Groot
31 August 2023
T
27 August 2023

Heerlijk zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

TĂąnia
23 August 2023

Delicious food, good portion size, delivered on time. Definitely recommend!

T
5 August 2023

Zoals altijd weer heerlijk en grote porties !

Dominique Boon
4 August 2023

Perfect!!!

Cor
3 August 2023

Snelle bezorging en erg lekker

W Bosschaart
25 Juli 2023

Alles was behoorlijk lekker .

Dominique Boon
18 Juli 2023

Helemaal perfect zoals altijd!!! Beste in Rotterdam en omstreken!

Anna
14 Juli 2023
Mike
9 Juli 2023

Best ever!

Timmermans
8 Juli 2023

Prima zaak leuke mensen goed eten